Меню вдъхновено от нашето село

Добре дошли в нашия горски рай! Част от къмпинг Алино, разположено сред борова гора и с гледка към язовира, нашето малко заведение за хранене ви кани да се насладите на местни вкусове поднесени с внимателно обслужване.

Заведение-изглед-отвън
Заведение-маси

Независимо дали сте гост на къмпинга и днес просто искате да си починете от готвенето, или сте посетител и сте избрали спокойните брегове на язовира за своята разходка сред природата или пък сте запален риболовец, наслаждаващ се на тръпката от улова, нашето място за хранене ще ви предложи ястия, изработени от най-добрите съставки, произхождащи от сърцето на село Алино.

Отдайте се на почивка и се заредете от природата, докато опитвате от нашите ястия от местни продукти – картофи в различни варианти, палачинки и гофрети с домашно сладко и сокове от горски плодове, създадени с любов от местните производители.

Заведение-украса-18-рожден-ден
Заведение-празненствоо

А за онези специални моменти, които си струва да отпразнувате, нашето чаровно кулинарно местенце осигурява перфектния фон за рождени дни и лични поводи, като гарантира, че всяко събиране е пропито с магията на природата.