Почивката сред гората близо до София, но с всички удобства вече е възможна.

Язовир Алино е разположен над селото – прекрасно място сред зеленина, вода и чистия въздух на боровата гора. Той е идеалното съчетание между природните сили – вода, въздух, земя, а планинският климат предлага прохлада през лятото и истинска зимна приказка през студените месеци. Целогодишно отворен, язовир Алино ще ви приюти сред природата в модерна обстановка с много съвременни удобства, за да не ви липсва нищо.

Предлагаме 13 места за настаняване на кемпери и каравани с гледка към язовира или гората, обособени с малък самостоятелен двор, осигуряващ желаното уединение. Повечето от местата са терасирани, така че всеки наш гост да може да се наслади на заобикалящата го природа. За всеки терен са предвидени изводи за водоснабдяване и електрификация.

За всеки, който не разполага със свой кемпер или каравана, но иска до усети преживяването на живот на колела, предлагаме 5 реновирани и уютно обзаведени каравани. Превърнати в уютни къщи сред гората, нашите каравани разполагат със своя веранда, където може да изпиете сутрешното си кафе, а единствения шум който може да чуете е крякането на 25-те гъски настанили се в язовира.

Помислили сме за всичко!

Барбекю зоната е на една ръка разстояние, но ако днес не ви е до готвене, можете просто да поръчате Ваша закуска или обяд при нас.

Залата за срещи е още едно място, където може вечер да се видите с приятели или да се съберете със семейството, като се насладите на компанията си докато просто си говорите, играете дартс, тенис на маса, настолни игри и др.

За удобство на нашите гости е изградена и санитарна сграда с бани, тоалетни, мокро помещение с пералня и сушилня.

Заведение-изглед-отвън