Забравете за града!

Релаксирайте и възстановете силите си!

Релаксът е наш основен приоритет, а спа зоната разположена в къмпинга и уютните ни къщи за гости допълва възстановителните сили на природата, която ги обгражда. Ние добре разбираме нуждата от мигове на спокойствие в днешния забързан свят. Грижа за себе си е от съществено значение и ние сме тук, за да Ви осигурим идеалното бягство.

Независимо дали сте гост в нашите къщи за гости или сте отседнали в къмпинг язовир Алино, ние Ви гарантираме, че всеки момент, прекаран в нашата спа зона, ще бъде момент на чисто блаженство.

22-Сауна-и-парна-баня-отвън-къща-за-гости-Фили
Dzhakuzi-kashta-za-gosti-Fili

Само 20 минути е преходът от ски пистите и планинските пътеки на к.к. Боровец до горските джакузита и сауна на къмпинг Язовир Алино. Горещите джакузита в къмпинга ще ви очакват с температура до 40° градуса и гледка към гората.

Ако отпускащото действие на джакузито не ви е достатъчно, опитайте нашата сауна насред гората. За здраве, красива кожа или просто релакс, може да й се насладите в класическия вариант, като парна баня, арома или билкова сауна с билки доставени директно от местна фабрика за чай “Алин”.

За ободряване на сетивата Ви предлагаме и възстановителното действие на студените ни душове, които в комбинация със сауната спомагат за изхвърлянето на токсините от тялото, ще намалят възпалителните процеси и ще подсилят имунната ви система.